Saftig och fantastiskt god mjuk kaka toppad med egenkokt hallonsylt och glasyr. Bakad utan ägg, gluten, mjölkprodukter, mandel och nötter – perfekt för alla att njuta av!
Den här kakan är supergod att äta precis som den är, men den passar också utmärkt att servera med vispad grädde och kanske några färska bär.
Perfekt för alla tillfällen och en favorit på fikabordet! Prova den idag och låt dig överraskas av den härliga smaken.
198 kr
Ingredienser: Vatten, socker, rismjöl, rapsolja, jäst, guarkärnmjöl, bikarbonat, oraffinerat havssalt.
Glasyr: vatten, florsocker (socker, potatisstärkelse), hallonsylt (hallon, socker, pektin)
ca 8 bitar, 17 cm i diameter
Förvaring: Håller normalt minst en vecka vid kylförvaring.
Helt fri från vete och gluten.
Uthämtningstider hos ombud:
Bröderna Bommen Bageri i Njurunda: fredagar kl 13.00-17.00.
Butik Vitamin, Skönsberg, Medborgargatan 32, Sundsvall: onsdagar kl 13.00-18.00.
JennYs Café och Catering, Riksgatan 3, Sörberge: onsdagar jämna veckor kl. 14.00-16.00
Dark Passion Chokladfabrik, Bergevägen 27, Gnarp: onsdagar ojämna veckor kl 14:00-18:00
Martells Glutenfria AB
Butik: 070-277-25 94
Bageri: 070-277 25 02
info@martellsglutenfria.se
Adress:
Martells Glutenfria AB
Sallyhillsvägen 2
853 53 Sundsvall
Org.nr: 559297-9909
Ordinarie öppettider i bageriet:
onsdagar, torsdagar och fredagar kl 12.00-18.00.
Avvikande öppettider 2024
SEMESTERSTÄNGT:
23 december 2024 – 5 januari 2025