Ingredienser: Vatten, rismjöl, potatismjöl, socker, svensk rapsolja, durramjöl, laktosfritt MJÖLKPULVER, ÄGG, jäst, guarkärnmjöl, psylliumfröskal, oraffinerat havssalt, kardemumma, hjorthornssalt.
Förvaring: Är godast om den äts samma dag som den bakas, men klarar ett par dagar förvarad i plastpåse. Går bra att frysa.
även
Vikt per styck: ca 80 gram
Antal: Säljs i förpackning om fyra stycken.
Våra semlebullar är helt fria från vete och gluten.
Uthämtningstider hos ombud:
Butik Vitamin, Skönsberg, Medborgargatan 32, Sundsvall: onsdagar kl 13.00-18.00.
JennYs Café och Catering, Riksgatan 3, Sörberge: onsdagar jämna veckor kl. 14.00-16.00
Dark Passion Chokladfabrik, Bergevägen 27, Gnarp: onsdagar ojämna veckor kl 14:00-18:00
Martells Glutenfria AB
Butik: 070-277-25 94
Bageri: 070-277 25 02
info@martellsglutenfria.se
Adress:
Martells Glutenfria AB
Sallyhillsvägen 2
853 53 Sundsvall
Org.nr: 559297-9909
Ordinarie öppettider i bageriet:
onsdag 12.00-18.00
torsdag 12.00-18.00
fredag 12.00-18.00
Avvikande öppettider 2025
Skärtorsdag 17/4 12.00-16.00
Långfredagen 18/4 – STÄNGT
Första maj 1/5 – STÄNGT
Sveriges nationaldag 6/6 – ÖPPET 12.00-16.00
Midsommarafton 20/6 – STÄNGT
7-20 juli SEMESTERSTÄNGT
20/12 – 6/1 – JULSTÄNGT